Voor elk dossier een verzekering op maat

Groep Van Gool bvba - Wommelgem - Verzekeringen Bent u op zoek naar een betrouwbaar makelaar in verzekeringen in regio Wommelgem? Vertrouw dan op onze jarenlange expertise.

Uw veiligheid en zekerheid staat centraal

Wanneer er in uw leven iets gebeurt, zullen wij er als zelfstandig makelaar voor zorgen dat uw veiligheid en zekerheid gegarandeerd is.

Mensen of bedrijven die bij ons klant zijn, kunnen rekenen op een uitmuntende service. Wij werken met verschillende maatschappijen die snelheid van werken en soepelheid hoog in het vaandel dragen en ons als bevoorrecht medewerker ruime schaderegelingsvolmachten gegeven hebben. Bij de behandeling van uw schadedossier onderscheiden wij ons als onafhankelijk makelaar duidelijk van andere aanbieders.

Ruim aanbod aan verzekeringsproducten

Wij bieden u verschillende verzekeringsproducten aan. Dit kan gaan van de gekende auto, brand-, familiale en hospitalisatieverzekering tot de meer gespecialiseerde producten.

Voor elke persoon of elk bedrijf bestaat er een ander risicoprofiel, dat wij graag in overleg met u bepalen, zodat u perfect weet welke bescherming voor u optimaal is.

Aarzel niet om een offerteaanvraag te versturen, zodat wij samen met u uw profiel kunnen bepalen en de juiste keuzes kunnen voorstellen.

Back to Top